Hög av Seriers julkalender: Lucka 17

En X-travagant jul!

TheLuckyXMen

Illustration av tröstpristagaren Fedde  (Lucky X-Men)

I början av december korade vi vår vinnare i vår X-Men-tävling som vi utlyste i november. Vi fick in massor av superambitiösa bidrag och fick det väldigt svårt att enas om en enda vinnare som skulle få den monsterstora boken New X-Men by Grant Morrison Omnibus.

Till slut blev det Alexander som vann med sitt lag bestående av Storm, Multiple Man, Marrow, Psylocke och Blink. Från motiveringen (starkt redigerat!): Storm är en stark ledare, Multiple Man lättar upp stämningen, Marrow fyller ut den vildare sidan, den mångsidiga Psylocke står för de psykiska krafterna och Blink kompletterar den övriga gruppen och gör dem mobila. En bra mix av personligheter och krafter. Vi på Hög av Serier håller med! Grattis Alexander!

Eftersom de inskickade bidragen var så många ville vi dessutom ge ut några extra tröstpriser:

Albin har skickat in ett lag med karaktärer “som inte varit med samtidigt i någon grupp”: Gambit, Dazzler, Jubilee (vars fyrverkikraft funkar bra både vid nyår och korvgrillning!), Chamber och Wolverine. Han har även tecknat illustrationen längst ner på sidan.

Fedde skickade in en lååång motivering och den mest imponerande bilden av sina “Lucky X-Men” som ni kan beskåda högst upp. Laget består av: Ledaren Gambit, Domino (tur-kraft), Longshot (tur-kraft), Synch (kopierar kraft) och den mångsidiga Meggan. Laget manipulerar sannolikheten till sin fördel!

David har gett oss “ett ungt, kaxigt och hårdslående team som agerar internationellt”. Sabra leder Surge, Dust, Sunspot och Maggot. En bra mix av karaktärer plockade utanför Nordamerika.

Ett stort grattis till tröstpristagarna och ett enormt tack till alla som skickat in bidrag!

//Freddie

IMG_3566

Illustration av tröstpristagaren Albin

PS. Här kan du lyssna när vi presenterar vinnarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *