Hög av Seriers julkalender: Lucka 23

Årets förlag

Snart är det jul och snart är även året till ända, vilket betyder att vi snart vadar i ett hav av listor på årets bästa serier, filmer, tweets, godis och furry-cosplay. Vi på Hög av Serier är inte sämre och kommer lista våra favoriter från året som gått – men först i avsnittet om en vecka. Dock! En kategori som vi inte kommer nämna är årets förlag som ni nu kan få som en aptitretare.

När det kommer till USAs seriemarknad har vi de två stora, Marvel och DC, och sen är det ett rejält glapp till de övriga förlagen som t ex spökiga Dark Horse, profithungriga IDW, pulp-entusiastiska Dynamite … och årets förlag: Image Comics!

Image har haft ett rejält uppsving de senaste åren och har blivit ett oumbärligt förlag där i stort sett varje titel är värd att kolla in. Några exempel från årets utgivning som vi inte har kunnat sluta prata om är Fatale, Saga, Prophet, Sex Criminals och Pretty Deadly. Nämnde vi att de också ger ut monster-hiten The Walking Dead? Image har under 2013 bjudit på bredd, innovation och kvalitet och är därför årets förlag. Grattis!

sexcrim1-4thprint-cov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *