Hög av Seriers Julkalender: Lucka 3

Kalenderlucka 3

Under den gångna helgen hjälpte jag mina kära mamma att flytta till en ny lägenhet. Som brukligt är innebar sista etappen att förrådet skulle tömmas. Plötsligt flyttade vi inte längre mammas grejer utan merparten av det som lagrats i källaren i mer än 20 år tillhörde undertecknad. På bilden ser ni bara några högprioriterade prylar som jag fick med i min väska, men lägg till detta en byrå och åtskilliga kartonger med serier, böcker, leksaker och annat som jag av olika anledningar inte kunnat skiljas från under årens lopp. Vi kan med utgångspunkt i detta konstatera ett par saker: 1) Jag har med största sannolikhet samlandet i mina gener; 2) Jag har alltid haft god smak; 3) Jag har en supermamma som mot bättre vetande aldrig tvingat mig slänga bort någonting! Så härmed tillägnas min första lucka i denna julkalender till henne./Anders

Ps. Om någon är intresserad av V-tidningarna på bilden, hör av er! Priset är garanterat inte hundra per nummer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *