Högens julkalender lucka #6: Serier och musik

Ok, jag ska erkänna att jag var sen på bollen i detta fall men i år så upptäckte jag artisten Kirby Krackle. MUTATE, BABY! är Kyle Stevens femte album (ett sånt med musik alltså) med självutnämnd “nörd-rock” där ämnen som hemliga identiteter, zombie-apokalypser och superhjältar hör till vanligheterna. Jag brukar ha lite svårt för mainstream pop/rock men är däremot väldigt svag för s k novelty music … Så jag måste helt enkelt dela med mig av ett par spår.

//Freddie

The Day My Powers Arrived

Ring Capacity

PS. Det går ju inte att nämna musik och serier 2015 i samma andetag utan att nämna YouTube-kanalen ArhyBES batmetal-hit Murmaider med musik från bandet Dethklok från tv-serien Metalocalypse. Känsliga tittare varnas!

Murmaider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *