International men of Mystery – Lucka 22

jli

Med knappt två veckor kvar av 2012 kan vi se tillbaka på året som gott. Vi har varit väldigt internationella i år med resor till massa länder och olika städer. Det har också lett till en del oväntade besökare från utlandet. Även om en del av dem säkerligen är automatiserade botar helt utan identitet blir vi väldigt glada att Hög av Serier har haft besökare från 55 länder i år.

De allra flesta är såklart svenska. Efter det kommer nästan hälften av våra besök från våra grannländer i Norden, Åland inräknat. Några besökare från USA, Storbritannien och Kanada är inte konstigt med tanke på att det mesta vi pratar om kommer från de länderna. Passande nog är även belgarna, fransmännen och japanerna representerade.

Men sen blir det lite knivigare. Vad är anledningen till att plats nio på vår besökslista innehavs av Indonesien? Eller att Island och Brasilien har ungefär lika många HASare? Vi har även besökare från så pass oväntade ställen som Iran, Irak, Kenya, Syrien, Nigeria, Kambodja och min personliga favorit – Zimbabwe.

Under 2013 hoppas vi på att ännu fler länder ansluter sig till Hög Av Serier International. Så till alla peruaner, mexikaner, kineser, indier och moldaver där ute: Hör av er till Hög av Serier!

Här är hela listan!
===================
1) Sverige
2) Danmark
3) Storbritannien
4) USA
5) Norge
6) Finland
7) Belgien
8) Tyskland
9) Indonesien
10) Frankrike
11) Brasilien
12) Island
13) Kanada
14) Åland
15) Japan
16) Polen
17) Thailand
18) Ukraina
19) Taiwan
20) Förenade Arabemiraten
21) Ungern
22) Ecuador
23) Ryssland
Spanien
25) Italien
Chile
Österrike
Colombia
Nederländern
Irland
Venezuela
Sydorea
33) Georgien
Litauen
Sydafrika
Tjeckien
Slovakien
Australien
Israel
Albanien
Serbien
Vietnam
Filippinerna
Malta
Kenya
Iran
Schweiz
Syrien
Slovenien
Irak
Bulgarien
Kambodja
Nigeria
Nya Zealand
Zimbabwe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *