iZombie – Nudlar och hjärnor i första trailern.

Tevekanalen CW har under de senaste tio åren varit en av de främsta prånglarna av serietidningsrelaterad ungdomsunderhållning i rörlig form. Från Smallville till Arrow och Flash har de skördat stora framgångar med att blanda tonårsångest och sliskiga såpaintriger med superkrafter och perfekta käklinjer.

Nästa produkt att få CW-behandling är Chris Robertsons och Mike Allreds iZombie som än så länge blivit fyra album. Enligt Allred är serien avslutad men om teveserien tar fart kommer vi säkert se en nystart även av pappersversionen.

Huvudrollen har döpts om från Gwendoline till Olivia och spelas av Rose McIver. Exakt hur mycket teveserien kommer att avvika från serietidningen är än så länge oklart, men Olivia får sin dos av hjärna inte som dödgrävare utan som obduktionsassistent. Gissningsvis kommer det således att existera en del brottsbekämpning.

Roligt är att David Anders dyker upp som zombie då han spelade huvudrollen i komediskräckisen Revenant från 2009, en underskattad lågbudgetrulle med en relativt egen syn på odöda.

https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *