Praktikantens Previews-tips November 2016

Vi på Hög av Serier och Prempa.nu får denna vecka hjälp av praktikanten Erik. Han har grävt lite extra i November månads katalog och här kommer hans Previews-tips till oss! Deadline är 22 november. Läs mer om vad som finns i månadens katalog på Previews egen hemsida.

fullsizerender

Anders:

Back to the Future: Biff to the future #1. Skriven av: Bob Gale och Derek Fridolfs. Tecknad av: Alan Robinson. En typ av Spinoff som berättar historien om hur Biff Tannen lyckades öka sin makt och så småningom skapa en dystopi innan Marty Mcfly of Doc Brown kommer för att rädda dagen.

Inhumans vs X-men #0. Skriven av: Charles Soule. Tecknad av: Kenneth Rocafort. Ett bråk mellan X-men och Inhumans rörande om mutanter ska få existera eller inte. Eftersom att Inhumns hr tagit X-mes plats i the MCU så skulle det vara intressant att se vart detta leder.

Divinity III Aric son of the revolution #1. Skriven av: Joe Harris. Tecknad av: David Lafuente. Vid första anblick såg det ut som en blek Iron man kopia men efter att jag såg att det var en del av valiants stalinverse. Det lilla jag har sett av tecknarstilen så verkar det lovande och trots att jag inte läst något av valiant innan så har jag hört mycket gott om det.

Anton:

Divine Comedy skriven av: Matt Nichols. Tecknad av: Simon Wright. Det som sålde den här serien till mig var att den verkar vara väldigt the punisher influerad och premissen om en lone ranger som går runt och dödar folk han inte anser var värdiga att leva längre går väll alltid hem?

Officer Downe TP Skriven av: Joe Casey. Tecknad av: Chris Burnham. En serietidningen som ligger till grund för filmen som har premiär i U.SA. imorgon den 18.e november med bland annat Kim Coates och Corey taylor, för regin står Shawn Craham(kanske mer känd som clownen i Slipknot). I denna utgåva ingår även en stor del extramaterial från filmen.

Superman #14-15 Skriven av: Peter J. Tomasi och Patrick Gleason. Tecknad av: Ivan Reis och Joe Prado. Starten på en storyline ”multiplicity” som förutom den ordinarie superman verkar inkludera en hel del alternativa tolkningar däribland red son superman som skapades av Mark Millar och Dave Johnson.

Freddie:

Detective comics #948-949. Skriven av: James Tynion IV och Marguerite Bennet Tecknad av: Ben Oliver. En crossover mellan Batman och Batwoman när de ska bryta sig in i A.R.G.U.S. nya labb i ”Monstertown” James Tynion IV har skrivit en del batman förut vilka vad jag minns var väldigt bra och att döma av omslaget så är tecknarstilen rent ögongodis .

Unholy #1. Skriven av: Christian Zanier. Tecknad av: Raulo Caceres och Christian Zanier. Verkar vara ett extremt sexistiskt fantasy epos som trots sina näst intill parodiska omslag verkar ha hyfsat ambitiösa karaktärer som grundar sig i en mellan himmel och helvete story.

Ladycastle #1. Skriven av: Delilah S. Dawson. Tecknad av: Ashley A. Woods. Handlar om en grupp kvinnor som tvingas försvara sitt land när i princip alla männen med en aningen respektabel status blir uppätna av en drake. Eftersom att jag tipsat om Unholy så behövde jag något som kunde väga upp.

//Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *